Fashion

Netlens.se

Linser & Glasögon hos Netlens – Svensk nätbutik, låga priser på kontaktlinser

Letar du efter billiga kontaktlinser & glasögon? Vi säljer alla märken, originallinser till lågpris. Snabbt och enkelt!

100% Nöjdhetsgaranti

  • 14 dagars öppet köp på alla kontaktlinser och alla glasögon. Om du inte är nöjd har du rätt att byta dina glasögon. För linser gäller att asken skall vara oöppnad vid byte.
  • 1 års produktgaranti. Gäller både linser och glasögon.
Snabba leveranser av linser
Vi skickar dina kontaktlinser direkt hem till dig med A-post. Vi postar 50% av alla beställningar inom 24 timmar. Ytterligare 25% postas inom 48 timmar. Vissa ovanligare modeller tar upp till en vecka. Närmare leveranstider anges på respektive produktsida. Vi lovar att göra allt för att Du skall få dina viktiga linser så snabbt det bara går.

Glasögon postas också direkt hem och leveranstiden är ca 14-18 dagar.

Låga priser på linser
Vi är en svensk Internetbutik med låga priser som högsta prioritet – Men vi anser också att kontaktlinser är en känslig produkt som ställer höga krav på oss som butik. Vi garanterar att de linser vi säljer är originaltillverkade. Du får exakt samma lins som du skulle fått hos en optiker!

Trygghet
Vi är också mycket noga med hanteringen, lagerhållningen och paketeringen av linserna. Allt för att du skall kunna känna dig trygg som kund. Du har full returrätt i 14 dagar förutsatt att kontaktlinserna oöppnade, att asken är i oförändrat skick och hela förpackningen obruten.

Lagerbutik
Vi har vårt lager och kontor på Thorildsplan i Stockholm. Här kan du komma förbi och hämta dina linser om du har bråttom. Vi är medvetna om att det ofta kan kännas osäkert att handla på Nätet därför att man är osäker på ”vem” man köper av. Därför vill vi att Du skall veta var vi finns om du behöver få tag i oss. Vi vill inget hellre än att du besöker oss eller ringer oss så skall vi göra vårt bästa för att hjälpa Dig.

Hjärtligt Välkommen!

Läs mer om hur beställningen går till: Klicka här!

netlens-se3
GO TO STORE >

Kommentera

(required)