Fashion

GardenHome.se

Gardenhome är en trädgårds och inredningsbutik som funnits i ca 1 år. Tanken med Gardenhome.se är att du, oavsett vart i landet du än bor, enkelt från Gardenhome ska kunna köpa produkter till din trädgård, ditt uterum och ditt hem som är snygga och samtidigt praktiska.

 

Om Gardenhomes grundidé
Tanken med Gardenhome.se är att du, oavsett vart i landet du än bor, enkelt från oss ska kunna köpa produkter till din trädgård och ditt uterum som är snygga och samtidigt praktiska. Inredningsdetaljer som passar lika bra inomhus som utomhus, och praktiska produkter för att förenkla ditt trädgårdsarbete. Vi är din kompletta trädgårdsbutik på webben!

Att handla via Internet från Gardenhome är både enkelt och bekvämt. Du gör dina inköp i lugn och ro hemifrån och får sedan varorna levererade. Du kan själv välja om du vill hämta dem på utlämningsställe eller om du vill ha dem hemleverade. Genom att handla hos oss så sparar du både tid och miljö. Du kan även välja att klimatkompensera för ditt köp.

GardenHome_3
GO TO STORE >

Kommentera

(required)